Novi Sad
13.04.2012.
19:00 > 07:05
Na jučerašnju izjavu direktora Srpskog narodnog pozorišta Aleksandra Milosavljevića da sumnja u verodostojnost peticije za smenu direktorke Baleta Olivere Kovačević Crnjanski, kao i da smatra da neko namerno pokušava da inscenira problem i naruši ugled i uspehe Baleta tog pozorišta, danas je reagovao predsednik sindikata SNP-a "Nezavisnost" Momčilo Nenadović.
  • SNP

    14.04.2012 10:24
    sindikati u SNP
    Pa, ovo nije prvi put da sindikati budu sikanirani u SNP! I Milosavljevicev prethodnik je ignorisao brojna upozorenja sindikata u vezi sa nenamenskim trosenjem para, i pre nego sto su inspekcije zvanicno dale dokaz o tome. Takodje, konstantno se upozorava/lo na probleme u kuci, status zaposlenih, krsenje radnih prava, prekomernost administracije, nezakonitost u radu itd. Na kraju, sindikalni predstavnici, barem onih nekoliko postenih ispadaju budale, a rukovodioci ih prozivaju nereprezentativnim, manjinskim i sl. Nikoga nije briga za ovaj nacionalni teatar, dokazano!
  • Ziva Zezin

    13.04.2012 23:31
    Lud zbunjenog
    A o cemu se radi ovdeka molicu lepo.Imali tu nekih bonova da se dobidu za dzabe.
  • Nesindikalac

    13.04.2012 21:29
    Vreme?
    Ocigledno je da je sada trenutak (ili ce taj trenutak doci veoma skoro, kroz samo nekih mesec dana) da gdin Milosavljevic podje svojim putem iz SNP-a, iz prostog razloga sto nije dorastao, niti zasluzio da rukovodi najstarijim srpskim teatrom. Svoje ambicije je, verujem, barem delimicno, ostvario. Ocajnicki je potrebna strucnost i dobra vera. I to, pritom, bez ikakvog uticaja ovih najnovijih pozorisnih epizoda.
  • Novosadjanin

    13.04.2012 20:52
    KAKVA POLITIKA TAKVA I KULTURA!
    Prvo političari moraju imati minimum kulture da bi se ona odrazila i na ustanove kulture. Dok se politika svuda nije umešala, sve je bilo jednostavnije, poštenije, kulturnije i stručnije.

    Političari pustite umetnike neka se bave umetnošću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna